Η ομάδα μας

H ομάδα μας αποτελείται από πτυχιούχους λογιστές και οικονομολόγους έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε οποιοδήποτε απαίτηση της επιχείρησής σας

Η δική σας ομάδα

Από το 1998, η union προσφέρει εξιδανικευμένες ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε μια ομάδα αφοσιωμένων και έμπειρων επαγγελματιών που ειδικεύονται στη διαχείριση πλούτου και στον οικονομικό σχεδιασμό. Πέρα από την εσωτερική μας ομάδα, συνεργαζόμαστε με δικηγόρους και τραπεζικούς συμβούλους που μας παρέχουν προηγμένα τμήματα για περαιτέρω πληροφορίες. Πιστεύουμε ότι η διεπιστημονική μας προσέγγιση προσθέτει μια ευρύτερη προοπτική σε όλα όσα κάνουμε και μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών.

Εξειδίκευση στην επιτυχία

Βασιζόμενοι σε μια ομάδα, διοίκηση, συνεργάτες και εργαζόμενοι μοιραζόμαστε όλοι την ίδια φιλοσοφία, την ίδια αποστολή και τις ίδιες αξίες, με σκοπό να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις προσηλωμένοι  στο αποτέλεσμα με κύριο γνώμονα την μοναδικότητα των αναγκών του κάθε μας πελάτη. Μαζί, διασφαλίζουμε ότι επενδύετε όπου βρίσκονται οι καλύτερες αποδόσεις, ενώ παράλληλα δημιουργούμε εμπιστοσύνη σε κάθε σημείο επαφής. 

Επενδύουμε στους καλύτερους

Επενδύουμε συνεχώς στο προσωπικό μας, στην αδιάκοπη  εκπαίδευση, στην τελειοποίηση, εντοπίζοντας νέες στρατηγικές, για να επιδιώξουμε τελικά επιτυχία σε όλους τους τομείς . Η αποστολή μας είναι να είμαστε υπεύθυνοι, να είμαστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία, να εκτελούμε και να υπερβαίνουμε συνεχώς τις προσδοκίες των πελατών μας. 

Η σχέση μας μαζί σας

Η επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Για αυτό είμαστε πάντα διαθέσιμοι στο να αφιερώνουμε χρόνο να συζητήσουμε μαζί σας, διασφαλίζοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες για όλους όσους συνεργαζόμαστε. Έχουμε δημιουργήσει εξαιρετικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε με νέες στο μέλλον.